måndag, juni 23, 2008

Välkommen på retreat samt Vin & fikon-rättegång 12-13 augusti

Vin och fikonträd har planterats inne på vapenfabriken Saab Microvawe Systems gräsmatta i Mölndal. För detta står Klaus Engell-Nielsen, Per Herngren, Jonas Johnsson, Annika Spalde och Pelle Strindlund åtalade för olaga intrång. Att plantera vin- och fikonträd är ett sätt att börja förverkliga Mika profetians vision om en värld där ingen behöver vara rädd utan alla kan känna sig trygga.

 

Hopp & Motståndsretreat 12-13 augusti 2008!

Rättegången ser vi fram emot! Det är en festlig möjlighet att fortsätta verka för en fredlig och rättvis värld. Innan rättegången samlas vi till retreat för att tillsammans reflektera kring vad vi vill göra under rättegången och hur vi vill gå vidare. 

Annika, Klaus och Pelle har skrivit en bok med titeln Ickevåld! Handbok i fredlig samhällsförändring som släpps samma dag som rättegången. Det vill vi också fira med ett release mingel.

Med andra ord; Varmt välkommen till Hopp & Motståndsretreat 12-13 augusti med retreat, rättegång och releasemingel!

 

TIDER & PLATSER

Några hållpunkter under reträtten är:

12 augusti

11-12.00 Vi samlas och fikar i Rosa huset i Lövgärdet. Efter fikan börjar retreaten med reflektioner kring rättegången

19.00 Knytkalas öppet för alla, även om du inte kan vara med hela retreaten. Ta med dig något gott och kom och fira med oss!

13 augusti

15.00 Rättegång i Mölndals tingsrätt (Södra Vägen 25 i Göteborg).

19.00 Release mingel. Plats meddelas senare.

 

ANMÄLAN

Anmäler dig gör du till Jonas på e-post: johnsson.jonas(snabel-a)gmail.com eller mobil: 0735-97 09 58. Sista anmälningsdag för att vara med på retreaten är 1 augusti men anmäl dig gärna i god tid. Maten under retreaten kommer att vara vegansk. Anmäl gärna om du har speciella kostönskemål.

 

Var och en skall sitta under sin vinstock och sitt fikonträd, och ingen skall hota henom.

Mika 4:3-4

Inga kommentarer: